top of page
nz-wallpaper.jpg

Naujosios Zelandijos kavos kultūros filosofija Lietuvoje

Kava, kurią malonu gerti kasdien

Renkamės pupeles, kurios skrudinant atskleidžia mums pažįstamus ir malonius skonius, kuriuos gera ragauti kasdien. Mūsų tikslas – kurti paprastus, bet kokybiškus produktus, kurie išlaiko geriausias kavos savybes. Nesvarbu, ar tai šokolado, riešutų ar vaisių natos – kava visada išlieka subalansuota ir maloni gerti.Nesiekiame perteklinės įmantrybės – tik gero skonio, kuriuo galima mėgautis kiekvieną dieną.

Natūralūs skoniai – kiekvienos pupelės stiprybė

Kiekviena kavos pupelė turi unikalią istoriją. Skrudiname taip, kad išliktų natūralūs skoniai ir išryškėtų geriausios savybės – be kartumo ar pernelyg ryškaus rūgštumo. Šokolado gilumas, vaisių gaivumas ar riešutų šiluma atsiskleidžia tik tada, kai pupelės apdorojamos su pagarba ir meistriškumu. Mes leidžiame kavai diktuoti gamybos procesą.

Tobula pusiausvyra tarp skonio, kokybės ir patirties

Kava mums – ne tik gėrimas, bet ir patirtis. Todėl kiekviename žingsnyje siekiame harmonijos tarp skonio, kokybės ir malonumo. Kiekvienas gurkšnis turi būti subalansuotas – nei per intensyvus, nei pernelyg švelnus. Tikime, kad tobula pusiausvyra leidžia kavai tapti patirtimi, kuri teikia džiaugsmą bei malonumą.

Pupelių deriniai, kurie papildo vienas kitą

Maišydami skirtingas kavos pupeles, ieškome natūralaus jų tarpusavio dialogo. Vienos suteikia šokolado gilumą, kitos – vaisių lengvumą ar riešutų švelnumą. Kruopščiai subalansuotas mišinys leidžia atsiskleisti visam kavos charakteriui – nuo pirmojo aromato iki paskutinio gurkšnio. Tai kava, kuri sukurta tam, kad ja būtų malonu mėgautis.

bottom of page